新西兰天维网社区

登录  注册
搜索
热搜: 移民 留学

麦氏移民--帮你办事!老牌正规,在线答疑! [复制链接]

升级  47%

热情
人气
楼主
十一年移民服务经验

技术移民 工作签证 学生签证
入学情报/短缺工种学历

家庭团聚移民
新旧法公民权
永久回头签证--六种方式
移民定居申请否决上诉
未婚夫妻探访签证
各种短期签证及境内延期
各类文件中英及英中翻译
创业工作签证及创业移民,投资移民

疑难案件移民部长特批
疑难案件司法复核
过期签证转有效签证
移民局个案面签及调查雇主指导

感谢大家长时间以来对麦氏的支持,应各位朋友的要求,我们开通了“在线答疑”,希望可以更多地帮到大家!
大家可以直接点击这个网址:http://www.marknz.co.nz/cn/luntan进入我们公司的论坛提问,或者在网站填问卷表进行移民,留学,各类签证评估:http://www.marknz.co.nz

升级  32.5%

热情
人气
沙发
麥氏你好,好耐之前send過電郵比你哋,一直冇回復我。係咁樣:我一個friend係奧大全職PhD,三年後畢業,而家持student visa,佢交咗PR申請啦(under SMC),不過前一排聼個鬼佬話學生簽證持有人申請PR會有問題,唔知係咪咁嘞?唔該嗮。
三民主義,吾黨所宗。以建民國,以進大同。
咨爾多士,為民前鋒。夙夜匪懈,主義是從。
矢勤矢勇,必信必忠。一心一德,貫徹始終。

升级  50%

热情
人气

至尊荣耀 最强王者 永恒钻石 尊贵铂金 新时政 畅游勋章 财富勋章 猪猪勋章 哈卡一族 10周年纪念 20周年纪念 2014许愿勋章

板凳
友情支持,哈哈~~~

升级  50%

热情
人气

至尊荣耀 最强王者 永恒钻石 尊贵铂金 新时政 畅游勋章 财富勋章 猪猪勋章 哈卡一族 10周年纪念 20周年纪念 2014许愿勋章

地板
請問下一般VOU需要審核多久才能下邀請呢?通常情況

升级  47%

热情
人气
5#分享本帖地址
原帖由 henry_si 于 2008-8-4 11:48 发表
麥氏你好,好耐之前send過電郵比你哋,一直冇回復我。係咁樣:我一個friend係奧大全職PhD,三年後畢業,而家持student visa,佢交咗PR申請啦(under SMC),不過前一排聼個鬼佬話學生簽證持有人申請PR會有問題,唔知 ...

没有问题的!

升级  32.5%

热情
人气
6#分享本帖地址

回复 5# 麦氏移民 的帖子

哈,唔該嗮!

升级  47%

热情
人气
7#分享本帖地址
原帖由 huwe 于 2008-8-4 13:35 发表
請問下一般VOU需要審核多久才能下邀請呢?通常情況

每个人的情况都不一样,一般要是有工作的话可能时间会比较长,半年都有可能,如果没有job offer的话,一两个月都是正常的!

升级  32.5%

热情
人气
8#分享本帖地址
Further question:
我friend上個月AR,係有partner加分的,但而家佢partner仲喺香港,大概10月中過嚟。咁樣會唔會對佢申請不利?係咪佢partner一嚟到就應該通知case officer?唔該。

升级  0%

热情
人气
9#分享本帖地址
请问啊,我工作半年了,TITLE和JOB OFFER,学历都没什么问题,就是工资有点低。我想申请移民,老板也答应给我涨工资了,涨了之后的工资可以符合标准,这样可以吗?

升级  47%

热情
人气
10#分享本帖地址
[quote]原帖由 皮扯扯 于 2008-8-5 12:51 发表
请问啊,我工作半年了,TITLE和JOB OFFER,学历都没什么问题,就是工资有点低。我想申请移民,老板也答应给我涨工资了,涨了之后的工资可以符合标准,这样可以吗? [/quote

由于我们不了解你的case的具体情况,所以不能说“可以”or“不可以”。还需要了解更多的信息!

升级  0%

热情
人气
11#分享本帖地址
您好,我是08年7月14号让学校在网上申请的OPEN工签(可以回国的),CO发信给我说需要等我的New Zealand Police Certificate,但是是他们内部操作不用我做任何事情,我已经等了4个星期了,这周就是第四周.我给CO发过邮件也给移民局打过不少电话,最后一次打电话是CO接的说New Zealand Police Certificate要等3到4周,但是第一次她给我发邮件时候说只要3周.到现在都没有消息,我想知道到底正常吗.正常的时间应该是多久.我现在能做什么让他们快点吗?

升级  47%

热情
人气
12#分享本帖地址
原帖由 左眼爱上右眼@@ 于 2008-8-6 13:42 发表
您好,我是08年7月14号让学校在网上申请的OPEN工签(可以回国的),CO发信给我说需要等我的New Zealand Police Certificate,但是是他们内部操作不用我做任何事情,我已经等了4个星期了,这周就是第四周 ...

这是正常的,there is nothing you can do at this stage

升级  21.1%

热情
人气
13#分享本帖地址
麦式移民:听说办父母三年多次往返旅游签证需要的担保金必须由担保人出据,是这样吗?由申请人出据移民局不允许吗?谢谢!!!

升级  70%

热情
人气
14#分享本帖地址

Mark

Good! Good! 友情顶一下!

升级  0%

热情
人气
15#分享本帖地址
原帖由 麦氏移民 于 2008-8-6 16:25 发表

这是正常的,there is nothing you can do at this stage

谢谢您的回答.我已经等四个星期了,您估计还要等多久哪?不会要等两个月吧!

升级  12.2%

热情
人气
16#分享本帖地址
很开心MARK可以开版回答咨询

我想问一下,我朋友26岁, 她以前在这里读过幼教, 回国一年了

有可能她来这里做创业移民吗?

如果可以,需要满足什么条件?
无爱的日子,度年如日

升级  47%

热情
人气
17#分享本帖地址
原帖由 henry_si 于 2008-8-4 15:42 发表
Further question:
我friend上個月AR,係有partner加分的,但而家佢partner仲喺香港,大概10月中過嚟。咁樣會唔會對佢申請不利?係咪佢partner一嚟到就應該通知case officer?唔該。

Hi, make sure that you two have been together for more than 12 months when application is decided.

A short periof of separation shall not be problem. I do not know how long you have been separated for...hope not too long.

It is always beneficial if you notify INZ when your circumstance changes.

Good luck.

Mark

升级  47%

热情
人气
18#分享本帖地址
原帖由 隐君子 于 2008-8-7 16:35 发表
很开心MARK可以开版回答咨询

我想问一下,我朋友26岁, 她以前在这里读过幼教, 回国一年了

有可能她来这里做创业移民吗?

如果可以,需要满足什么条件?

Hi Onion,

The basic requirement for LTBV is:

1. Business management experience
2. Acceptable Business Plan
3. Knowledge about NZ market
4. Financiall sound

I do not know how Early childhood education plays role in management of a business in NZ. Can you please bother to log on our main web page and complete a questionnaire form at www.marknz.co.nz

Cheers.

Mark

升级  32.5%

热情
人气
19#分享本帖地址

回复 17# 麦氏移民 的帖子

Thanks Mark.

升级  0%

热情
人气
20#分享本帖地址

一些疑问..朋友推荐你们公司..

我是2007年学木工专业的...现在有个工作...可是跟木工没关系...是TELECOMMUNICATION RIGGING,主要工作是安装还有维修手机信号塔,我也没有这方面的文凭,现在也只是学徒,公司是洋人公司,大概有7.8个人,现在用的是OPEN的工签,过段时间签合同,我想知道我这样的情况要办签证的话,需要注意哪些情况?
还有就是如果想要移民的话,年龄22,单身,到这边3年..工作时间一个月.....我还需要哪些条件才可以申请?比如说工资,或者工龄...
比较复杂...麻烦你分析一下...谢谢

升级  0%

热情
人气
21#分享本帖地址
麦氏你好,我是一年Post毕业后又转到其他学校学读了一年的Master,这样可以办移民吗?
乐人之所乐,忧人之所忧

升级  47%

热情
人气
22#分享本帖地址
原帖由 大象 于 2008-8-6 17:16 发表
麦式移民:听说办父母三年多次往返旅游签证需要的担保金必须由担保人出据,是这样吗?由申请人出据移民局不允许吗?谢谢!!!
]
Hi Elephan, the applicant must be sponsored by the principal applicant's child or grandchild aged 17 years or older who is a New Zealand citizen; or holds a New Zealand residence permit that is not subject to requirements imposed under section 18A of the Immigration Act 1987; or is exempt under section 12(1) of the Immigration Act 1987 from having to hold a permit. In cases where a child or grandchild is less than 17 years old and therefore cannot sponsor the applicant(s), a parent of the child or grandchild of the principal applicant* may nevertheless sponsor the applicant(s) if they meet the sponsorship requirements.

升级  47%

热情
人气
23#分享本帖地址
原帖由 蓝天之下 于 2008-8-9 21:28 发表
麦氏你好,我是一年Post毕业后又转到其他学校学读了一年的Master,这样可以办移民吗?

Than straight answer is YES if you can score 100 in total.

If your university can confirm that Master degree is built on two years studies, then extra 5 points can be claim.
total:

Master D:55+5+10+5(if for two years)

Thanks. Mark

升级  47%

热情
人气
24#分享本帖地址
原帖由 rc2895 于 2008-8-9 17:11 发表
我是2007年学木工专业的...现在有个工作...可是跟木工没关系...是TELECOMMUNICATION RIGGING,主要工作是安装还有维修手机信号塔,我也没有这方面的文凭,现在也只是学徒,公 ...

谢谢!老友。当前仅用工作经验也可以移民,工作经验可以代替学历,比如三年或五年经验。你还是要符合其它要求,比如英文等。
you may like to log on our website: www.marknz.co.nz for a free asseessment. cheers.
Mark

升级  47%

热情
人气
25#分享本帖地址

回复 9# 皮扯扯 的帖子

Hi, Salary level, as long as it is more than the minimum standard, fulfils the requirment of the minimum income requirement. However, the salary is supposed to match the job position you undertake otherwise it would cast questions whether the offer or employment is genuine.

thanks.
Mark

升级  12.2%

热情
人气
26#分享本帖地址

回复 18# 麦氏移民 的帖子

Mark, I suggest that you reply to them in Chinese, rather than English, because your words can be copied and used by other agents, who do not use English as well as you do.

My friend is now working in China. She finished a level 5 certificate in early childhood teaching in nz two years ago, but she did not work as a teacher in China now.

She is keen to immigrate to New Zealand. that's why i recommend this approach for her. I think she should get a visa to come to New Zealand to assess business opportunities.

I want to know what requirements she should meet for getting a visa as a potential business investor?
无爱的日子,度年如日

头像被屏蔽

禁止发言

热情
人气
27#分享本帖地址
签名被屏蔽

升级  47%

热情
人气
28#分享本帖地址

回复 26# 隐君子 的帖子

Hi my friend, I am used to write in English and it is much faster. My Chinese input is a mess - sorry.

You may have come to know that two-year early childhood education diploma no longer qualify for skilled employment job offer requirement - a degree or five years work experience with registration will suffice.

For a temporary visa to entry with purpose to apply for residence under global investor category, I guess a business visa will do. Tell INZ his/her intention; show them the evidence of funds and his/her ties with China, with excellent records while she/he is in NZ, I bet a visa a must.

Cheers.
Mark

升级  47%

热情
人气
29#分享本帖地址

回复 27# pinkdouding 的帖子

Hei, it shall be one of the followings:

1. An approval letter.
2. letter giving you opportunity to secure a skilled employment.

Why don't you ring up and ask the officer what is happending.  You lose nohting by asking.

Thanks.
Mark

头像被屏蔽

禁止发言

热情
人气
30#分享本帖地址
签名被屏蔽