新西兰天维网社区

登录  注册
搜索
热搜: 移民 留学

请问Submit EOI Skilled employment 里 E4应该怎么填呢~ [复制链接]

升级  45%

热情
人气
楼主
请问Submit EOI Skilled employment 里 E4应该怎么填才合适切当呢~
请问有成功的好心人有样板吗?小弟感激不尽啊~~

Please indicate why your job is skilled. Give a detailed reason in support of your claim for your points. We recommend that you first check our definition of skilled employment.

You should explain what is in your job description and how this is consistent with the occupational tasks for your occupation in the Australian and New Zealand Standard Classification of Occupations (ANZSCO) Also explain how your recognised qualification and/or work experience is relevant to your job. If you are claiming that your employment is skilled because it will enhance the quality of New Zealand's accomplishements and participation in that occupational area, explain
  • how your employment will achieve this; and
  • what evidence you can provide to show that you have an international reputation and record of excellence in your occupational field.
For more information, see the Help for this page, or read Section SM7 of the Skilled Migrant Category Policy.

升级  30%

热情
人气
沙发
你啥工作?
深喉口爆

升级  61.6%

热情
人气
板凳
我当时填的就是我的合同的job description,还有就是你的专业一定要和工作相关,把学历也写上,这些资料到时都得递给移民局,他们都会调查。希望能帮到你。
路一直都在!

升级  45%

热情
人气
地板
你啥工作?
深喉口爆 发表于 2010-8-24 22:30

会计啊~~~~~~

升级  45%

热情
人气
5#分享本帖地址
我当时填的就是我的合同的job description,还有就是你的专业一定要和工作相关,把学历也写上,这些资料到时都得递给移民局,他们都会调查。希望能帮到你。
starmovie 发表于 2010-8-24 22:40

太谢谢了~请问你写一段话,还是几行字就可以了,请问有没有样本?因为我一直都SUBMIT不了,它的SYSTEM一直说我的TXT有问题。。

升级  45%

热情
人气
6#分享本帖地址
..........................................

升级  78.87%

热情
人气

荣誉勋章 元老勋章 哈卡一族 10周年纪念

7#分享本帖地址
我没亲自写过EOI,帮不了你额!
But good luck!

升级  45%

热情
人气
8#分享本帖地址
My eoi was selected today - 150 points~~

升级  0.33%

热情
人气
9#分享本帖地址
牛逼啊!150 分!那么说你是学历短缺啊!去年怎么不递上去啊?去年递上去今年都不用找工作了!

升级  45%

热情
人气
10#分享本帖地址
牛逼啊!150 分!那么说你是学历短缺啊!去年怎么不递上去啊?去年递上去今年都不用找工作了!
龙卷风 发表于 2010-8-25 15:32

I graduated in Dec last year~~{:7_365:}

升级  61.6%

热情
人气
11#分享本帖地址
祝贺搂主.白天上班没看到回复,多见谅.
路一直都在!

升级  45%

热情
人气
12#分享本帖地址
祝贺搂主.白天上班没看到回复,多见谅.
starmovie 发表于 2010-8-25 22:03

谢谢~我白天也上班,只是偷偷上网~哈哈

升级  30.4%

热情
人气
13#分享本帖地址
ddddddddddddddddd