新西兰天维网社区

登录  注册
搜索
热搜: 移民 留学

求助各位大大, 这个是什么意思 [复制链接]

升级  87.7%

热情
人气

魔兽世界纪念勋章

楼主
之前在网上申请了EOI
今天在网上查immigration status的时候
发现
Decision statusStatus at INZ Branch
- Pending
- No visible Lodgement date
Your application has been received by INZ but we must first check whether it meets basic requirements for assessment (is there a correct form/ fee etc).
- Pending
- Visible Lodgement date
We have now accepted your application for assessment.
- Approved
- No visible Expiry date
We have approved your application, but not yet issued your visa or permit.
- Approved
- Visible Expiry date            
We have approved your application and issued your visa or permit.
- Failed Lodgement
- No visible Lodgement date
We have not been able to accept your application for assessment, as basic documentation is missing.
Your documents will be returned to you shortly along with guidance for resubmitting your application to INZ

这个是指我的EOI申请失败了吗?
可是不是还没到递交材料的时候吗? 为什么说我的材料丢失了?
请教各位老大们, 急死我了。。。谢谢
你飘吧, 就这样飘着吧。 象风中的云,水里的月, 山头的烟,浪尖的叶。 你说没有依靠, 我想,你不需要。

升级  32.5%

热情
人气
沙发
Just ignore it.
三民主義,吾黨所宗。以建民國,以進大同。
咨爾多士,為民前鋒。夙夜匪懈,主義是從。
矢勤矢勇,必信必忠。一心一德,貫徹始終。

升级  12.2%

热情
人气
板凳
这个只是对于不同ONELINE状态的解释而已,要想看你自己的状态要点FIND OUT MORE
我说我帅吧,就说我自大,我说我不帅吧,又说我没自信,做男人难,做哥哥这样的男人更难

升级  87.7%

热情
人气

魔兽世界纪念勋章

地板
谢谢楼上的大大们的解释。。。心急都没看清楚
害的我担惊受怕的。。。这申请一次PR心理承受能力肯定大增
你飘吧, 就这样飘着吧。 象风中的云,水里的月, 山头的烟,浪尖的叶。 你说没有依靠, 我想,你不需要。