新西兰天维网社区

登录  注册
搜索
热搜: 移民 留学

[金钱] ZT: FML!!!!!!! 今年(奥克兰)的电力分红减少25%,只有$280!!! FML!!!!! [复制链接]

升级  16.69%

热情
人气

畅游勋章 游戏勋章 2019-2020年度金ID 平安如意勋章

楼主
回帖说明: 本帖允许奔放型讨论,所有本帖内ID之间互怼的举报均不予受理;注:无营养的谩骂会被屏蔽处理。
FML!!! 等着这些钱买骚鸭的,看来是没戏了,今年跌了25%!!!只能继续吃10c罐头了!!!FML!!!!

Entrust dividend for Auckland households plunges 25% after Vector payout tax change
https://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=12367286

Entrust's annual dividend has tumbled to $280 for 340,500 Auckland households after they got $375 last year.

The community trust is the majority owner of electricity and gas lines company Vector, and will pay out the dividend from today.

Tax changes are the main reason for the cut to the dividend which will be a blow to Aucklanders facing economic fallout from Covid-19. A survey by Entrust last year said 63 per cent of households relied on the payout to meet the rising cost of living in the city.

The trust says it understands many people will be ''disappointed'' by the cut.

......

The majority of people have chosen to receive their dividend via direct credit to their bank account, and this has been paid today.

Cheques have also been posted today, and people are advised to watch for it in the mail and allow a few days for New Zealand Post to complete delivery.

Those receiving the dividend as a credit on their power account will see it on the next available power bill."

..............
淹没吧,澳洲
请大家假装不认识我,我还是我
年度笑话: “我不在乎” 。。。
没事逗猴子,逗疯一只算一只

升级  16.69%

热情
人气

畅游勋章 游戏勋章 2019-2020年度金ID 平安如意勋章

沙发
自沙                                 
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

板凳
auckland.clark 发表于 2020-9-23 19:20
北岸的还没有呢。

北岸土豪不差钱
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

地板
auckland.clark 发表于 2020-9-23 19:22
北岸房价快腰斩了啊

没事了,不要吓自己,今天都不堵车了
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

5#分享本帖地址
auckland.clark 发表于 2020-9-23 19:25
哈哈,我在西区,没事。

愁死人了,很羡慕非奥克兰的人,不用背着一屁股的债,整天盯着几百块钱过日子。。。唉
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

6#分享本帖地址
paulwood 发表于 2020-9-24 12:39
西区穷白不但没电力分红还要交垃圾费,我们太难了。

别骗我读书少,西区rates里没有收中区那种垃圾费。。。哈哈!!!
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

7#分享本帖地址
paulwood 发表于 2020-9-24 12:45
你就是读书少,垃圾袋要花钱买的。

https://www.aucklandcouncil.govt.nz/rubbish-recycling/rubbish-re ...

你才读书少,就是要自己花钱所以rates里就没有收了。你就别拿这个说事儿了。。。哈哈!!!
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

8#分享本帖地址
乖乖的小兔子 发表于 2020-9-27 21:15
之前 是 多少啊

去年370刀,前年380刀
淹没吧,澳洲