新西兰天维网社区

登录  注册
搜索
热搜: 移民 留学

TRADEME规定必须从NZ或者AU发货吗?别的地方不行? [复制链接]

升级  80%

热情
人气
楼主
在TRADEME上卖东西,缺货了,能让朋友直接从中国给客户发过去吗?中转一趟费时费钱。
当然事先跟客户说下缺货的话会从别处发过来。这样可以吗?

升级  59.8%

热情
人气
沙发

头像被屏蔽

禁止发言

热情
人气
板凳
签名被屏蔽

升级  84.2%

热情
人气
地板
好像是的,最好问下trademe

升级  14.13%

热情
人气
5#分享本帖地址

可以啊,我trademe买东西经常有从国内直接邮寄过来的,包括grabone也经常这么干

升级  80%

热情
人气
6#分享本帖地址
歪歪和乖乖 发表于 2012-7-25 14:21
可以啊,我trademe买东西经常有从国内直接邮寄过来的,包括grabone也经常这么干

呵呵,都是中国人,当然不会计较了。但有一些对华有成见的洋人不这么想哦,他要是投诉了,估计TM会不会封号?

升级  80%

热情
人气
7#分享本帖地址
贴出TRADEME的规矩,大家研究一下。

a.Sellers must be located in New Zealand or Australia. Sellers outside of these countries are not permitted to sell on Trade Me. Australian sellers must accept payment into their own domestic New Zealand bank account as one of their available payment options. Sellers should not send items to an address that is outside New Zealand and Australia. 切,还不允许发东西到国外去?!不允许发到国外,能不能允许从国外发来呢?

b.You will only enter listings that are accurate, current, complete, and include all relevant information about the terms of sale, payment terms, shipping methods and who bears the cost of shipment.

c.You will only place listings for items that exist and are to be sold. You will not list items that you are not legally entitled to sell or that are not in your possession.

B和C的意思差不多,就是要卖属于自己的有现货的合法的东西。我有中国进货时的收据可以说明我拥有这个货吧吗?

高手指教!

升级  13.41%

热情
人气

猪猪勋章 元老勋章 荣誉勋章 10周年纪念

8#分享本帖地址
vivien2 发表于 2012-7-25 18:27
贴出TRADEME的规矩,大家研究一下。

a.Sellers must be located in New Zealand or Australia. Sellers  ...

直接发邮件问Trademe不就行了!在这问万一给你信息错了,不就坏了么?
我早就不是蛤蟆屯版主,请不要在私信我有关版规等问题了。谢谢