新西兰天维网社区

登录  注册
搜索
热搜: 移民 留学

[生活] 很少碰到三哥,也对他们没偏见,但是今天碰到一个极品 [复制链接]

升级  9.87%

热情
人气
楼主

goodbye my 100%positive feedback!
放了些免费的top soil 在trademe上让人自己来取 http://www.trademe.co.nz/Browse/Listing.aspx?id=701576994 标价一刀因为不能写零,中间也碰到几次有人电话来问可不可以送,有人住的近正好有卡车在的也送免费了两次。结果前几天listing被一个三哥一块钱买下了,当时觉得可能是他点错了,就是觉得有点可惜因为那样别人就看不到了。 结果三哥给我直接来个邮件,没有别的,soil has to be delivered on 12th March after 2pm! 当然没理他,结果三哥等急了,给了我个差评
http://www.trademe.co.nz/Members/Feedback.aspx?member=2201445
http://www.trademe.co.nz/Members/Feedback.aspx?member=3615910
别的倒是没啥,we do come across idiots from time to time, but finally ended my 100%positive feedback to a moron like this guy really sux!

To everyone down there who's saying that I put free shipping, that's my little mistake I'm not denying that, but outta 311 views only one can't understand what this listing was about, ummm... that's looks like 310 vs 1 to me

升级  93%

热情
人气
56#分享本帖地址
呵呵,联想到我上次卖一台19寸显示器,有个岛人来用尺子量屏幕然后告诉我这不到19寸,回头给我差评,我也给他差评,最后邮件tm,tm把我俩评论都删了。

升级  9.87%

热情
人气
55#分享本帖地址
qwaszx12 发表于 2014-4-3 09:33
You are making a stockpile?? Do that count as earthwork? Topsoil was been strictly controled after ...

Those facts that you think you've got aint facts, and to put it nicely, I just wouldnt give a shit about you, put away those things you said...
That's what I thought, once again you have no facts so perhaps one day you can learn to read posts with an open eye for a change. Best of luck

升级  13.5%

热情
人气
54#分享本帖地址
awesome.possum 发表于 2014-4-2 18:25
see now you're assuming again, who told you all soil was left on site?

You are making a stockpile?? Do that count as earthwork? Topsoil was been strictly controled after last year's incident, there are many company that can process the material before release to the public FOR FREE, I ASSUME you wouldn't give shit about that.
BTW, I wasn't been nice to you, I read the fact and reply what I would do. Also if you dont like different prospective maybe you should post your story in the first place.

升级  9.87%

热情
人气
53#分享本帖地址
qwaszx12 发表于 2014-4-2 15:42
Even for a six wheeler you got 250+m3 tipped on your site, I don't thnk you should do that even ju ...

see now you're assuming again, who told you all soil was left on site?

升级  9.87%

热情
人气
52#分享本帖地址
qwaszx12 发表于 2014-4-2 15:42
Even for a six wheeler you got 250+m3 tipped on your site, I don't thnk you should do that even ju ...

Oh really?! So you were trying to be nice earlier by assuming me didn't want to pay the tip fee? I read it wrong then
well like you just said shit happens to ppl, and I think shit might just happened to you:)

升级  56.82%

热情
人气
51#分享本帖地址
阿x里有很多人楂。

升级  13.5%

热情
人气
50#分享本帖地址
awesome.possum 发表于 2014-4-2 08:58
why some people always try so hard to be a smart arse?!
these soil is here coz we were asked to ...

Even for a six wheeler you got 250+m3 tipped on your site, I don't thnk you should do that even just for temp work, sediment control and permit will required if you planed for such work. I don't like ppl do shit like that when others tring to be nice.

升级  9.87%

热情
人气
49#分享本帖地址
huangjunjie888 发表于 2014-4-2 11:32
行了,以后还是和华人打交道吧,能给个地址不,说不定我们就帮你解决了,省的再碰上阿三。

Cheers for offering, I wasnt after someone to help with moving the soil though, we got diggers and trucks, only coz few ppl from neighborhood asking for top soil so I thought might as well put on trademe since soil was gonna be there for few days.

升级  9.87%

热情
人气
48#分享本帖地址
匿名者 发表于 2014-4-2 11:50
在这个帖子里,只要是说楼主自己没写明白的回帖者,必遭楼主一番鄙视,轻则调侃重则唾骂,可以看出楼主明显 ...

don't get me wrong Osama, i'm not feeling offended at all, you're one heck of an amusement that I've been waiting to see all week long, balloon heads like you are always quite an entertainer! Pls do keep it up. Kind regards

升级  9.87%

热情
人气
47#分享本帖地址
别爱我1982 发表于 2014-4-2 12:08
你觉得是common sense但人家三哥不觉得是哦,我以前还碰到个贱人说我600买他的显示器就是为了900卖,还特 ...

yeh we live in a small country but still got idiots

升级  9.87%

热情
人气
46#分享本帖地址
吃草的狮子 发表于 2014-4-2 11:52
我操,这么大声说出来干嘛?

coz he's stupid, dahhh.
People do ask me why I answer these sort of negative questions. I just think exposing stupidity is the best option. If you really think our trademe friend did a smart thing nd you would have done the same, dont be shy and say it out loud:)

升级  9.87%

热情
人气
45#分享本帖地址
匿名者 发表于 2014-4-2 11:50
在这个帖子里,只要是说楼主自己没写明白的回帖者,必遭楼主一番鄙视,轻则调侃重则唾骂,可以看出楼主明显 ...

still dont wanna tell me what's your last name Osama?

升级  58.08%

热情
人气

元老勋章 10周年纪念

44#分享本帖地址
awesome.possum 发表于 2014-4-2 08:10
I see there still some genius here whining bout I put free shipping, my question to you lot is would ...

你觉得是common sense但人家三哥不觉得是哦,我以前还碰到个贱人说我600买他的显示器就是为了900卖,还特意把feedback改成红脸
Xtremesystem电脑店
www.xtremesystems.co.nz
AKL: 1/88 Cook Street,Auckland CBD Mon~Sat: 11am ~ 7pm  

新款外星人笔记本台式均有销售

升级  7.45%

热情
人气

至尊荣耀 最强王者 永恒钻石 尊贵铂金 元老勋章 新时政 游戏勋章 畅游勋章 哈卡一族 10周年纪念 20周年纪念 2018年度金ID 平安如意勋章

43#分享本帖地址
匿名者 发表于 2014-4-2 12:50

我操,这么大声说出来干嘛?

匿名
42#分享本帖地址
匿名  发表于 2014-4-2 12:50:20 微信分享
在这个帖子里,只要是说楼主自己没写明白的回帖者,必遭楼主一番鄙视,轻则调侃重则唾骂,可以看出楼主明显心智不成熟,人格不健全。区区一个差评能让楼主与众人为敌,可见楼主心胸之狭隘,心理之扭曲,作为男人实在是气度尽失。

升级  40.07%

热情
人气
41#分享本帖地址
行了,以后还是和华人打交道吧,能给个地址不,说不定我们就帮你解决了,省的再碰上阿三。

升级  67.4%

热情
人气
40#分享本帖地址
你做得挺好,回复的也很好.那阿三就是个SB.

升级  9.87%

热情
人气
39#分享本帖地址
吃草的狮子 发表于 2014-4-2 07:48
三哥固然讨厌,但他不是没有道理。

遇到执着的洋人一样给你差评。

三百多个人看了没人说看不明白,巧的是第一个没看明白的是.........
傻瓜总是有的,你管那叫执着?

升级  77.46%

热情
人气
38#分享本帖地址
與印度三 deal 其實不會太難,最重要是不能有任何 bargain,钻空子是三阿差們的長處,不要和他們太多談判,也不要和他們混太熟,你賣$10元就一定要收足$10元,小一 cent 都不可。前提是你最好不要出錯了。

头像被屏蔽

开国大老

升级  9.87%

热情
人气
受到警告 37#分享本帖地址
提示: 该帖被管理员或版主屏蔽
签名被屏蔽

匿名
36#分享本帖地址
匿名  发表于 2014-4-2 11:08:51 微信分享
awesome.possum 发表于 2014-4-2 10:04
you are just as stupid as your cuz on trademe, but atleast you know stay anonymous Osama

呵呵,这点事情就无法面对,还各种喷
呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵呵

升级  9.87%

热情
人气
35#分享本帖地址
匿名者 发表于 2014-4-2 09:37
That's OK man, just a mistake, only 1 bad feedback is not a big deal, who cares

yip, life goes on mate

升级  9.87%

热情
人气
34#分享本帖地址
匿名者 发表于 2014-4-2 08:40
本来就是你自己放free shipping在先,能有什么好抱怨别人的。亚马逊标错价还不一样乖乖按照错价卖了。
承认 ...

you are just as stupid as your cuz on trademe, but atleast you know stay anonymous Osama

升级  9.87%

热情
人气
33#分享本帖地址
NewLynnHse 发表于 2014-4-2 08:20
别这么说嘛,事实确实如此。等你碰到发贱的洋人,你才知道什么叫一山还有一三高啊

是,我也上了一课

匿名
32#分享本帖地址
匿名  发表于 2014-4-2 10:37:05 微信分享
That's OK man, just a mistake, only 1 bad feedback is not a big deal, who cares

匿名
31#分享本帖地址
匿名  发表于 2014-4-2 09:40:15 微信分享
本来就是你自己放free shipping在先,能有什么好抱怨别人的。亚马逊标错价还不一样乖乖按照错价卖了。
承认个错误有那么难?本来就是做生意,被人抓着漏洞有理也说不清
不管是阿三也好,白人也好,华人也好,是人都有占小便宜的心理

升级  36.92%

热情
人气
30#分享本帖地址
三哥必须占便宜,要不然能显得三哥聪明吗

升级  46.09%

热情
人气

至尊荣耀 最强王者 永恒钻石 尊贵铂金 元老勋章 新时政 哈卡一族 10周年纪念

29#分享本帖地址

阿三都是想占便宜的

之前我朋友賣車  一萬多塊的車

1$起拍 底價也是~Buy now 1w2 .....
結果阿三 看不懂 他bid了 5000多...然後要結束了...跟本沒meet 最低價
就打電話操者一口印度口音~說他贏了那個aution 他要五千多買....

跟他解決了沒到 最低價~~~ 他也聽不懂

直接無視.

不過LZ 真不該用 free shipping 很容易誤導人.

升级  0.01%

热情
人气

人气勋章-女性 畅游勋章 爱心勋章 元老勋章 灌水勋章 哈卡一族 10周年纪念 2018年度金ID 2019许愿勋章 家有学童 美食活动 2018俄罗斯世界杯 2014许愿勋章 平安如意勋章

28#分享本帖地址
awesome.possum 发表于 2014-4-2 09:17
With greatest respect, you are a dick. Sorry mate I'm just kidding!

Or am I:)

别这么说嘛,事实确实如此。等你碰到发贱的洋人,你才知道什么叫一山还有一高啊
Disclaimer: 本老鼠发的帖子内容都是在我的理解范围内的。没有误导网友的意思。如果是读者自己误解,不是本老鼠的责任。
我们应该鄙视他们,因为他们脑残
懂的人自然会懂,不懂的永远不会懂