新西兰天维网社区

登录  注册
搜索
热搜: 移民 留学
楼主: 还是回国吧

[工作] 【更新】ZT: 有照片!!!哈哈!!!华人大妈法盲老板,被罚NZD$680,350!!!   [复制链接]

升级  16.69%

热情
人气

畅游勋章 游戏勋章 2019-2020年度金ID 平安如意勋章

楼主
回帖说明: 本帖允许奔放型讨论,所有本帖内ID之间互怼的举报均不予受理;注:无营养的谩骂会被屏蔽处理。

破纪录了!!!OMG!!!太丢人了,又是个Chinese Sounding Name的法盲。。。哈哈!!!

https://www.newshub.co.nz/home/new-zealand/2019/12/rotorua-holiday-park-owner-to-pay-record-sum-for-nightmare-worker-exploitation.html

New Zealand Fusion International LTD's owner, Shenshen Guan. Photo credit: Facebook

https://www.newshub.co.nz/home/new-zealand/2019/12/rotorua-holiday-park-owner-to-pay-record-sum-for-nightmare-worker-exploitation.html

A rural Rotorua holiday park and its owner will pay a record $680,350 in penalties and unpaid wages to three migrant workers, who have compared the business to a "prison".

New Zealand Fusion International LTD and its owner Shenshen Guan, which operates Golden Springs Holiday Park in the Rotorua District community of Reporoa, is required to pay the sum within 28 days, according to the Ministry of Business, Innovation and Employment (MBIE).

Following an investigation, the court heard that two of the migrant workers mortgaged a house and withdrew their children's university funds in China to each pay a $45,000 premium "bond" to Guan before travelling to New Zealand to work at the park.

"They arrived on visitor's visas and began working unlawfully under false promises of being paid," MBIE said in a release.

The workers received no payment despite labouring seven days a week, the court heard. Guan said "free" food and accommodation on site should be enough compensation, claiming she couldn't pay them as they had no working visas after altering their employment contracts.

The workers compared their time at the holiday park to "a nightmare" and a "prison". One even said they "wanted to die".

"None of us want to believe that this sort of thing happens in New Zealand... but it is happening and we have to deal with it if we want to maintain our reputation as a fair country to work in and trade with," said Stu Lumsden, the national manager of Labour Inspectorate.

New Zealand Fusion has been ordered to pay $300,000 in penalties. Guan is personally liable for an additional $150,000.

Each of the three workers will receive $100,000 of this total as well as a further payment in unpaid wages and compensation - estimated to be between $69,000 and roughly $92,000.

"This judgement sends a strong message that employers who exploit their workers will be put out of business and charged penalties far in excess of what they may have gained," Lumsden said.

New Zealand Fusion and Guan are banned from employing staff for 18 months.

The Government has also committed to implementing policy changes as soon as 2020 to address migrant exploitation in New Zealand.

The Temporary Migrant Worker Exploitation Review, led by MBIE, recently consulted on a set of proposed changes to prevent migrant exploitation, protect exploited migrants and better enforce appropriate working conditions and immigration obligations.

Golden Springs Holiday Park currently holds a "poor" 1.5 rating out of five on TripAdvisor, with recent reviews calling the accomodation "poorly maintained" and "disgusting".

淹没吧,澳洲
请大家假装不认识我,我还是我
年度笑话: “我不在乎” 。。。
没事逗猴子,逗疯一只算一只

升级  16.69%

热情
人气

畅游勋章 游戏勋章 2019-2020年度金ID 平安如意勋章

沙发
自沙                       
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

板凳
auckland.clark 发表于 2019-12-16 12:43
哇,美少妇啊

好厉害的美少妇。。。哈哈!!!
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

地板
匿名者 发表于 2019-12-16 12:55
不怎么样啊 土豆一样的头形

可能里面装的也是土豆!!!哈哈
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

5#分享本帖地址
只想一生跟你走 发表于 2019-12-16 12:58
罚得倾家荡产才好

这样其实不好,人家直接破产清盘,就不好玩了
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

6#分享本帖地址
红衣主教 发表于 2019-12-16 14:37
老鼠,你的品味不行啊。

咳咳,主教大人,我。。。不解释。。。哈哈!!
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

7#分享本帖地址
auckland.clark 发表于 2019-12-16 15:34
哈哈,谁让你不夸夸她的啊。

看FB上说是79年的,算是轻熟女?哈哈
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

8#分享本帖地址
joeistheman 发表于 2019-12-16 16:16
卧底妈啊这还叫美少妇。。。。。这也太难看了,,太啃爹了

这个你就不知道了,我改了标题以后,点击率从200多,飞到1000多。。。哈哈!!!至于是不是事实,咱不管
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

9#分享本帖地址
3691011 发表于 2019-12-16 18:40
看电视新闻她不服,要上诉。无畏啊!整一个法盲,另多交万元给律师8, 华人都沾她的光噢。 ...

哇,电视新闻啊?一会去看on demand的。。。哈哈
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

10#分享本帖地址
更新了,原来是个大妈。。。哈哈!!!
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

11#分享本帖地址
auckland.clark 发表于 2019-12-16 20:39
哈哈,变成大妈点击率就下来了吧?

不行啊,我看了采访以后,觉得得赶紧回来更新,要不可能会被告misleading的
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

12#分享本帖地址
留下足迹 发表于 2019-12-16 21:21
哈哈哈哈。。。老十三哦,,,真的呶,之前标题说是美女老板。。。现在咋就变成华人大妈捏?哈哈哈哈。。。 ...

阿姨,没仔细看帖啊?电视台访问才是“近照”,之前报纸的可能是刚移民过来的照片,不知道是几十年前,还是十几年前的。。。哈哈!!!
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

13#分享本帖地址
yangauk 发表于 2019-12-16 21:57
这是种族歧视,见不得别人发财。哪个老板不剥削,为什么盯着华人不放?就是典型的排华,中国人要团结起来, ...

快,去找魔王给华人做主。。。哈哈!!!
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

14#分享本帖地址
3691011 发表于 2019-12-17 10:06
鼠哥, 看完就开车带点$去她身边英雄救美了, 说我与你一起慢慢地偿还。终得美人归伊。 ...

算了吧,看完那个电视访问,我就开始怀疑人生了,今天感觉有点忧郁了。。。唉
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

15#分享本帖地址
留下足迹 发表于 2019-12-17 10:15
哦,昨天正帖子都没有看,就看了标题和撇了一眼照片就走了,也不知道发生啥?今天才有欲望看那个故事的文 ...

是绝望啊,阿姨
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

16#分享本帖地址
留下足迹 发表于 2019-12-17 15:41
好吧,不用再怀疑人生了,我也不劝你回国了,你就直接去死吧,我为你都准备好垃圾袋喽。哈哈哈哈 ...

淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

17#分享本帖地址
留下足迹 发表于 2019-12-17 18:17
不过,我现在想想让你自己去死,还真的不太让人感到过瘾哦,还是等我们把你吊起来,每人都使用竹签戳你, ...

你真的这么恨我吗?我又没对你怎样
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

18#分享本帖地址
匿名者 发表于 2019-12-18 07:01
评最低分,让这种没信用的人破产,欢迎围观

人家本来的评价就是很差的好不好,也没有破产。。。。哈哈!!!
淹没吧,澳洲

升级  16.69%

热情
人气

19#分享本帖地址
三 少爷 发表于 2019-12-18 11:24
究其因三少总结出一个“贪”字。

据天维网透露这位鼠来宝兄眼中迸发出两颗心形的美女老板在各大QQ群招工, ...

人家以前的照片看着是美少妇嘛,克拉克说的
淹没吧,澳洲